6070 Izsák, Orgoványi út 041/11 hrsz.
English | Deutsch | Magyar

Vállalatunkról

A vállalat története

Heibl József 1982-ben indítja el magánvállalkozását, mely folyamatos növekedés hatására 1995-ben kft-vé alakul át. Az egyre nagyobb megrendelések és fokozatos kapacitásnövekedés hatására ebben az időszakban válik a Heibl Isoliertechnik Kft a szárazépítészeti és szigetelési piac meghatározó szereplőjévé olyannyira, hogy 1997-ben a Művészetek Palotája kivitelezése során nyújtott magas szintű teljesítményéért Szárazépítési Nívódíjat kap.

Az ipari szigetelés és a belsőépítészet terén megerősödött cég a 2000-es évek elején generál-kivitelezéssel, szakipari munkákkal és acélszerkezetek építésével bővíti tevékenységi körét, minekután 2007-ben piaci versenytársa tulajdonrészt szerez a cégben; megalakul a Kaefer-Heibl Isoliertechnik Kft. Ebben az évben nyeri el a vállalat a Szárazépítési Nívódíjat a Richter Gedeon Gyógyszergyár belsőépítészeti kivitelezéséért. A töretlen fejlődés következményeként a Kaefer-Heibl szerepet vállal nemzetközi szinten; több környező országban végzett munka után 2008-ban megalakul az első fióktelep Romániában Kaefer-Heibl Isoliertechnik S.R.L. néven.

Az utóbbi években a vállalat profiljának súlypontja előbb az állami megrendelések generálkivitelezési munkáira, majd az ipari befektetők teljes körű építészeti és szigetelési munkáira tevődik át, megtartva ugyanakkor a szárazépítészeti és szakipari vállalásokat is. 2012 áprilisában Heibl József visszavásárolja tulajdonrészét; innentől kezdve ismét Heibl Isoliertechnik Kft néven működik tovább a cég változatlan hatékonysággal, szakértelemmel és minőségi munkával.

TANÚSÍTVÁNYOK

A HEIBL Isoliertechnik Kft. az alábbi szabványoknak megfelelő irányítási rendszereket működtet:
Elérhetőség
HEIBL Isoliertechnik Kft.
Székhely:6070 Izsák, Orgoványi út 041/11 hrsz.
Iroda: 6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 6-8.
Tel.: +36 76 569 025
Fax: +36 76 569 024
2014 © | Oldaltérkép | Kapcsolat